Alla fortsättningskurser som erbjuds verkar för att du ska må ditt sannaste, klaraste, kärleksfulla jag. Du får träna på att vara närvarande i allt, att andas långsamt och djupt i takt med rörelse och i samklang med din kropp. Du kommer att stärka ditt nervsystem och känna dig stadigare, lugnare, nöjdare, gladare. Körtelsystemet kommer att finjusteras och du kommer att få vårda relationen med dig själv så att du kan göra kloka val och blomstra som människa.

Eftersom kundaliniyogan är så fantastisk rik och kan undervisas med lite olika inriktning har varje kurs sin egen ton, så se vad som slår an i dig. Eller välj helt enkelt den som passar bäst i dag och tid och lita på att du får det du behöver. Bär med dig att du deltar efter egen förmåga, förenklar där du behöver och det är alldeles tillräckligt. Varje klass bjuder också på djupavslappning där du får tid för att njuta av stunden och integrera effekterna av yogan.

Du förutsätts ha grunderna i kundaliniyoga.

Om du missar en klass kan du i mån av plats ta igen den på någon av övriga veckokurser.

OBS: undervisningen är pausad v 46-47 och fortsätter från 24/11 online med streamade live-klasser via Zoom. Läs mer HÄR.

Tisdagar kl 17.00-18.30: Mjuk & Lugn - FULLBOKAD

Mjuk & Lugn passar dig som längtar efter lite enklare, mjukare kundaliniyoga. Passen är ofta lugna men har inslag av kraft och utmaning, som du tar dig an efter egna förutsättningar. Vi jobbar bland annat med rörlighet och styrka i bäcken, rygg, axlar och nacke. Andetaget är viktigt för att mjukt lirka upp en spänd kropp och ge både avslappning och energi.

Tisdagar kl 19.00-20.30: Funky Soul - FULLBOKAD

Kundaliniyoga i lite ösigare tappning, där du får mer utmanande mental och fysisk träning. Här tas svängarna ut och du får göra lite härligt knasiga pass.

Onsdagar kl 19.00-20.30: Mantra Magic

Klassisk kundaliniyoga med lite mer fokus på flöde i kropp och kreativitet, och styrkan att stå i dig själv. Den avslutande meditationen är alltid en mantrameditation. Mantra sägs vara en kondenserad form av andlig energi eller bön. Mantra går bortom vanligt ljud då mantran snarare ses av själens ögon än hörs av öronen. Att chanta mantran är en av kundaliniyogans kraftfullaste tekniker.

Torsdagar kl 17.00-18.30: De 5 elementen

Kundaliniyoga och meditation med twisten att vi utforskar elementen jord, vatten, eld, luft och rymd och hur de påverkar våra kroppar, sinne och liv – på yogamattan och genom alla aspekter av att vara människa.

Det finns också en kurs för dig som är lite skörare än vanligt, kanske sönderstressad, utmattad eller på något annat sätt i behov av en lugnare kurs – Rehab. HÄR kan du läsa mer om den.

* = ordinarie pris. Du får 10% rabatt om du på heltid är sjukskriven, utförsäkrad, arbetssökande, pensionär, eller ungdom under 20 år. På Rehabkursen får även deltidssjukskrivna/deltidsarbetande rabatt. För mer info se Bra att veta. Där står också om drop in, bokningsregler etc.