Jorden - himlen - hjärtat! 19 september

En kundaliniyogaklass där vi utforskar jorden och himlen och hur allt får förenas i hjärtat. Du får jobba med kroppens tyngd och form, med meditativ, gränslös stillhet och en pulserande, expansiv livsglädje.

Som en juvel mitt i allt använder vi kraften av mantra och mediterar för närvaro, ödmjukhet och nya möjligheter.

Vi rundar av med en färskpressad, pranafylld rödbetsjuice.

Release & Let Go 4 oktober

Att sätta sig på yogamattan, blunda och tona in är att vilja det kärleksfullaste till sig själv. Det kan vara utmanande och ibland skrajsigt, för det innebär också att man ibland släpper taget.

Att släppa taget betyder inte att du förlorar allt, utan att du vinner allt. Det är en frihet och ett positivt momentum som hjälper att attrahera det som behövs i varje stund för du ska nå det högsta bästa. Att i rädsla hålla fast (personer, platser, situationer mm) skapar minimalt med rum för att nya spännande ideér ska få ta form och blomstra ut i manifestering.

Kom och gör kundaliniyoga för att släppa taget om mönster och vanor som inte längre tjänar dig, säg tack och adjö till det som på något sätt skrämmer och håller tillbaka dig. Genom neutralitet och stadighet vågar du realisera dina drömmar eller helt enkelt låta Universum få en chans att stötta dig på Din väg.

Vi rundar av med en smaklig juice/smoothie/boll.

White Sound Gong 7 november - FULLBOKAD

Gillar du gongens vibrationer att slappna av till och är redo för något kraftfullare, mer utmanande för sinnet? Då är du varmt välkommen!

Först får du förbereda dig med grundande och kraftfull kundaliniyoga, innan du lägger dig ner för en längre vila (cirka 31 min). Vilan är som en meditation där gongen mjukt och gradvis ökar i intensitet så att sinnet till sist måste överlämna sig till en meditativ, inre tystnad. Det kan vara en överväldigande och obeskrivlig upplevelse, som inte går att beskriva med ord.

Hjärtesång 21 november

Hjärtchakrat är balanspunkten mellan de nedre och övre chakrana, eller mellan det omedvetna instinktiva och det medvetna intuitiva. 

Hjärtat har runt 40000 neuroner och helt helt nätverk av neurotransmittorer som gör att det fungerar som en förlängning av hjärnan, men hjärtat kan också känna, tänka och verka obereoende av hjärnan. Det kan också lära sig genom erfarenhet. Våra hjärtan har ett väldigt kraftfullt elektromagnetiskt kommunikationssystem som är 5000 gånger mer kraftfullt än hjärnan. Visst når vi fram på ett helt annat sätt när vi kommunicerar från hjärtat? Genom att utsöndra oxytocin fungerar hjärtat som en extra endokrin körtel som skapar emotionell balans och lugn och ro.

Känslor som exempelvis kärlek och medkänsla kommer från detta exceptionella nevplexa, och med handen på hjärtat – visst känns det som att det är här vår sanna essens finns?

Under denna förmiddag gör vi kundaliniyoga och en lång härligt mantrameditation för hjärtchakrat – 31 minuter för självhelande, ödmjukhet, känslomässig lättnad. Garanterat hjärtöppnande!

Vi rundar av med något smarrigt och nyttigt, ja ni vet ju 🙂

*= ordinarie pris. Du får 10% rabatt om du på heltid är: pensionär, sjukskriven, utförsäkrad, arbetssökande, studerande, eller om du är ungdom under 20 år. Mer info under Bra att veta.