Ekologiskt dammfritt boveteskal

Vill du sy en egen meditationskudde, eller knäkuddar, rekommenderas  ekologiskt, dammfritt boveteskal. Skalen har en form som både ger lätthet, luftighet och stabilitet. Det blir god luftcirkulation i kudden, och varken fukt eller värme alstras.
Köp 5 liter för 80 kr. OBS – ändrat till 6 liter, samma pris. Det räcker till en lagom kudde, strl S-M. Nytt också att du kan få 8 liter, pris 100 kr, räcker till en kudde i strl M.

Skönaste ullmattan

Om du är på jakt efter en ullmatta till dina hemmayogapass rekommenderar jag samma matta som finns på Yogabalans. En matta med undersida av klibbfri naturgummi, ovansida av ren merinoull och det viktiga mellanskiktet av ullfleece. En del kallar det för madrass och det förstår jag, när jag förstått hur de billigare ullmattorna är uppbyggda (de är hårdare, kallare och kan avge ett besvärligt klibb underifrån). Mattans ovansida kan handtvättas, men ofta räcker det bara med att skaka av den och kanske vädra. Det blir en kompis som lever väldigt länge, och du kan också använda den i sängen vintertid. Ull är bra för leder och värk.

Mattans mått är 70×200 cm och är märkt enligt Ecotex Standard 100.

På Yogabalans säljs dessa mattor för 1050 kr.
Innevarande lager är slut, men en ny beställning görs preliminärt den 11 januari. Hör av dig om du vill att jag ska räkna med en matta till dig.

20% på böcker, manualer och Maharishi Ayurveda Té

Passa på att köpa kundaliniyogalitteratur och Maharishi Ayurveda Té. Erbjudandet gäller till 22 december och avser innevarande sortiment, som redan har ett lågt pris.

I Am a Woman – INNEHÅLLER MÅNGA BRA KRIYOR OCH MEDITATIONER, FINA BILDER
ordinarie pris 320 kr – NU 256 kr

A Woman´s Book of Yoga – YOGISKT TÄNK OCH EN DEL TEKNIKER FÖR KVINNANS OLIKA FASER I LIVET
ordinarie pris 320 kr – NU 256 kr

The Kundalini Posture Manual – YOGABALANS REKOMMENDERAR!
ordinarie pris 330 kr – NU 264 kr

Introduction to Kundalini yoga and meditation – volym 1 respektive 2. Av Guru Rattana. MYCKET BRA TEXT
ordinarie pris 395 kr – NU 316 kr

Maharishi Ayurveda Té
Balanserar Vata, Pitta eller Kapha
ordinarie pris 48 kr – NU 38,50 kr

För att handla kontaktar du Karin på telefonnummer 070-3709609 eller e-posta till info@yogabalans.com. Varorna kan hämtas på Yogabalans eller på Sävastön, eller bli utkörda inom rimligt avstånd. Det finns inte så många artiklar per sort, förutom téet.
Behöver vi skicka varor med post går det bra med Postnords tjänster för privatpersoner.