Boka plats på yogakurs och workshops

Det är föranmälan till alla yogakurser och platserna är begränsade. Du bokar din plats genom att fylla i bokningsformuläret. Var noga med att fylla i din e-postadress korrekt. Därefter får du ett automatiskt svar om att bokningen gått iväg och inom några dagar får du veta om du har fått en plats.

Bekräftelse och betalning

När du fått bekräftelse om plats på kursen eller workshopen betalar du in avgiften till bankgiro 140-2130. Ange kursens eller workshopens namn i meddelandefältet, eller bara yoga + datum. Om någon annan än du själv betalar är det bra om ditt namn finns med. Du betalar alltså efter bekräftelse om plats och alltid i god tid innan kursstart eller då eventet är.

Missade kurstillfällen och återbetalning

Vid terminskurser/veckokurser sker ingen återbetalning när kursen startat. Vid avbokning fram till 2 dagar innan kursstart får du full återbetalning.

Om du missar din kurstid en vecka eller flera gånger kan du, i mån av plats, ta igen det på en annan veckokurs inom ramen för terminen. Det går inte att flytta över missade gånger från en termin till en annan.

Blir du långvarigt sjuk, får du mot uppvisande av läkarintyg tillbaka del av pengarna för de klasser du kommer att missa/har missat, eller så finner vi en lösning för att du ska kunna yoga nästa termin.

För workshops sker full återbetalning fram till 2 dagar före workshopen. Om du därefter inte kan komma kan du överlåta din plats till någon annan. Du kan också kontakta Yogabalans för att se om någon finns på reservlistan.

Inställd klass/kurs/workshop

Kurserna startar under förutsättning att tillräckligt antal deltagare är bokade. Gäller även workshops. Vid för få bokade deltagare får du självklart tillbaka betald avgift.

Skulle en klass behöva ställas in på grund av lärares sjukfrånvaro ges en ersättningsklass, till exempel veckor med planerat uppehåll (höstlov, sportlov, påsklov, sommarlov, jullov). Det kan bli en annan dag och tid än din veckokurs. Information om ändringar skickas ut per mail.

Rabatt

Är du arbetssökande på heltid, heltidspensionär, heltidssjukskriven, utförsäkrad, studerar på heltid eller är ungdom under 20 år får du 10% rabatt på ordinarie pris på yogakurser, 7-kort och drop in. Rabatt gäller inte gästlärare och vissa andra evenemang. Vid bokning skriver du typ av rabatt i meddelandefältet.

Drop in

Du kan komma som drop in på veckokurserna, i mån av plats. Sms:a till Karin på 070-3709609 för platsbokning. Pris för enstaka drop in är 180 kr.
7-kort kostar 1100 kr och gäller vanliga kvällsklasser under en termin. Hur många bokningsbara platser som blir tillgängliga står klart när terminen/kursen börjar.

Coronahänsyn

Lokalen chockvädras mellan klasserna, det kan därför vara lite kallt innan klass. Strategiska, gemensamma ytor desinficeras före klass. Det normala maxantalet yogamattor i studion minskas till 13. Max 10 på Rehab. Max 12 på workshops. Vi sitter gärna sicksack på mattorna för maximalt avstånd.

Om du har symtom som kan relateras till covid-19, stanna hemma. Yoga istället om du kan till någon av de videor som du som terminskursare får tillgång till 8 september – 20 december.

Tvätta/sprita gärna händerna när du kommer, gelsprit finns i studion. Ta gärna med ett rent, allergenfritt tyg att lägga på yogamattan som skydd, framför allt där du har ditt ansikte. Vill du ta med egen matta och filt går det fint, bara de är allergenfria.

Läs mer om Folkmyndighetens rekommendationer HÄR.

Övrigt

  • Du kan använda ditt friskvårdsbidrag, ange det i bokningen eller säg till och ta med rekvisition första träffen, eller ange faktureringsuppgifter.
  • Vill du dela upp kursbetalningen kan du få två fakturor, mot en administrativ kostnad på 50 kr.
  • Yogabalans är ansluten till onlineportalen Actiway.

Meddela i bokningen eller så fort som möjligt om din speciallösning så fixar vi det!

För betalning av drop in och produkter i studion kan du använda swish, bankgirobetalning eller jämna kontanter (inte kort).

Inför kursstart

Ullmattor, filtar, meditationskuddar och några pallar finns i studion.

Kom i god tid, studion öppnar 30 min innan utsatt tid och dörren låses vid utsatt starttid. Observera att det kan pågå en yogaklass före – om dörren är stängd vänta då tills den står öppen. Det finns yogite i köket, där du kan sitta en stund och prata (hur mycket som helst). Stillhet och tystnad får råda i yogasalen, respektera dina medyogisar som söker ro (viska inte). Ta gärna med vattenflaska att ha vid mattan, inget té i yogasalen.

Du yogar helst barfota och i ljusa, luftiga kläder du kan sitta i och röra dig i bekvämt. Undvik att äta stor måltid inom 2 timmar före passet.

Kom parfymfri så att alla kan andas skönt. OBS! För att rena spacet innan klass används santo palo, och pomander från Aura Soma.

Har du någon sjukdom eller fysiskt problem, eller om det är något annat som kan påverka ditt yogautövande, säg till.

Kurserna är inte utformade för gravida, men skulle du bli gravid under kursens gång, säg till så får du särskilda instruktioner.

Studion stänger efter sista klassen för kvällen.

Integritetspolicy

När du bokar en kurs/klass/event sparas ditt namn och e-postadressen i en excel-fil, så att du kan få information inför och under kursen. Om du i bokningsformuläret kryssat i att du vill ha nyhetsbrev får du det också, och det är lätt att avregistrera sig från det (längst ned i nyhetsbrevet).  Självklart förs inte de sparade uppgifterna vidare till tredje part. Vill du att namn och e-post ska raderas från registret är det bara att du hör av dig via kontaktformulär, e-post eller telefon.