Bokning och betalning

Boka genom att klicka på knappen Boka och välj den kurs eller klass du vill delta i. Skriv din mailadress korrekt. När du fått bekräftelse om du fått plats betalar du in avgiften till bankgiro 140-2130, eller till Swish 1232811743. Som meddelande skriver du vad du betalar för. Om någon annan än du själv betalar är det bra om ditt namn finns med. Vill du ha ett kvitto, skriv också kvitto i meddelandefältet när du betalar.

Rabatt:

Är du arbetssökande på heltid, heltidspensionär, heltidssjukskriven, utförsäkrad, studerar på heltid eller är ungdom under 20 år får du 10% rabatt på ordinarie pris på yogakurser, och drop in. Skriv typ av rabatt i meddelandefältet när du gör din bokning.

Missade kurstillfällen och återbetalning

Vid terminskurser/veckokurser sker ingen återbetalning när kursen startat. Vid avbokning fram till 2 dagar innan kursstart får du full återbetalning.

Om du missar din klass i studion kan du, i mån av plats, ta igen det på de andra studiokurserna. Det går inte att flytta över missade gånger från en termin till en annan. 

Övrigt

  • Du kan använda ditt friskvårdsbidrag. Ange det i bokningen och maila underlaget så fakturerar jag din arbetsgivare.
  • Behöver du ett kvitto, ange det i bokningen och när du betalar så får du ett kvitto på mailen.
  • Behöver du dela upp kursbetalningen går det bra.
  • Yogabalans är ansluten till onlineportalen Actiway.

Integritetspolicy

När du bokar en kurs/klass/event sparas ditt namn och e-postadressen i en excel-fil, så att du kan få information inför och under kursen. Om du i bokningsformuläret kryssat i att du vill ha nyhetsbrev får du det också, och det är lätt att avregistrera sig från det (längst ned i nyhetsbrevet).  Självklart förs inte de sparade uppgifterna vidare till tredje part. Vill du att namn och e-post ska raderas från registret är det bara att du hör av dig via kontaktformulär, e-post eller telefon.