Känner du att livet rusar på i alldeles för hög takt? Har du problem med sömn, matsmältning, smärta, stress eller annat? Längtar du efter glädje djupt inifrån? Är det äntligen dags att ge dig själv förutsättningar för att må bra på alla nivåer, på ett långsiktigt och hållbart sätt?

Oavsett vad du kan eller inte kan göra med din fysiska kropp kan du ta del av kundaliniyogan och dess positiva effekter. Det finns inga krav eller måsten, bara möjligheter. Du börjar precis där du är och fortsätter i din egen takt med närvaro och medkänsla.

Under denna grundkurs introduceras du i kundaliniyogans och meditationens grundläggande tekniker, som andning, kroppsliga övningar, fokus, mantra, energi mm. Vi jobbar med nervsystemet, körtelsystemet, inre organ och mycket mer för att få balans och flöde, och skapa livslust och energi.

All utrustning finns i studion. Det finns meditationskuddar, pallar och stolar för att underlätta sittande. Det enda du behöver är sköna kläder du kan sitta i och röra dig i.

Torsdagar kl 15.00-16.20 Skön Vår - pågår

Under denna sköna torsdagseftermiddag tar vi ner tempot och ger plats för andning och inkännande. Avslappning ger möjlighet för öppnande och läkande. Du guidas in i aktivitet för att skapa mjukt, livsgivande flöde i ett kanske ansträngt system, och däremellan ges utrymme för närande pauser. Mental klarhet och glädje är några av ledorden för denna kurs där inga förkunskaper krävs. Både du som är helt ny och du som är van yogi är välkommen.

  • torsdagar kl 15.00-16.20
  • 28 mars - 2 maj (ej 18 april)
  • pris 700 kr* för 5 klasser
  • lärare: Karin Sandström

TIPS! När du gått en grundkurs kan du fortsätta på en kurs på fortsättningsnivå. Det börjar en efter sportlovet, på onsdagar kl 17.10-18.30. Läs mer här!

*för info om rabatt se Bra att veta