Känner du att livet rusar på i alldeles för hög takt? Har du problem med sömn, matsmältning, smärta, stress eller annat? Längtar du efter glädje djupt inifrån? Är det äntligen dags att ge dig själv förutsättningar för att må bra på alla nivåer, på ett långsiktigt och hållbart sätt?

Oavsett vad du kan eller inte kan göra med din fysiska kropp kan du ta del av kundaliniyogan och dess positiva effekter. Det finns inga krav eller måsten, bara möjligheter. Du börjar precis där du är och fortsätter i din egen takt med närvaro och medkänsla.

Under en grundkurs introduceras du i kundaliniyogans och meditationens grundläggande tekniker, som andning, kroppsliga övningar, fokus, mantra, energi mm. Vi jobbar med nervsystemet, körtelsystemet, inre organ och mycket mer för att få balans och flöde, och skapa livslust och energi.

All utrustning finns i studion. Det finns meditationskuddar, pallar och stolar för att underlätta sittande. Det enda du behöver är sköna kläder du kan sitta i och röra dig i.

Nästa grundkurs 30/8-1/9 2019 - NYINSATT!

Inför höstterminen ges en intensiv grundkurs fredag-söndag, 30/8-1/9. Du som yogar vidare på någon av terminens fortsättningskurser får rabatt med hälften av det du betalade för grundkursen.

  • fredag 30 augusti kl 19.00-20.30
  • lördag 31 augusti kl 09.00-11.00
  • söndag 1 september 09.00-11.00
  • 700 kr*

Rehab torsdagar kl 15.00-16.20, start 19 september 2019

Jag har en kurs som heter Rehab som vänder sig till dig som är i ett lite skörare tillstånd än vad du brukar vara. Du behöver inga förkunskaper. Kursen är lite extra till dig som är på väg, eller redan har kraschat in i väggen, men även du som har andra utmaningar i livet är varmt välkommen. Läs mer HÄR.

*för info om rabatt se Bra att veta