Känner du att livet rusar på i alldeles för hög takt? Har du problem med sömn, matsmältning, smärta, stress eller annat? Längtar du efter glädje djupt inifrån? Är det äntligen dags att ge dig själv förutsättningar för att må bra på alla nivåer, på ett långsiktigt och hållbart sätt?

Oavsett vad du kan eller inte kan göra med din fysiska kropp kan du ta del av kundaliniyogan och dess positiva effekter. Det finns inga krav eller måsten, bara möjligheter. Du börjar precis där du är och fortsätter i din egen takt med närvaro och medkänsla.

Under en grundkurs introduceras du i kundaliniyogans och meditationens grundläggande tekniker, som andning, kroppsliga övningar, fokus, mantra, energi mm. Vi jobbar med nervsystemet, körtelsystemet, inre organ och mycket mer för att få balans och flöde, och skapa livslust och energi.

All utrustning finns i studion. Det finns meditationskuddar, pallar och stolar för att underlätta sittande. Det enda du behöver är sköna kläder du kan sitta i och röra dig i.

Sommaryoga: grundkurs söndagar kl 19.00-20.30 start 14 juli

Under denna sköna söndagskväll får du ta plats på mattan för att komma ner i kroppen och börja upptäcka både dig själv och kundaliniyogans olika tekniker. Vi tar ner tempot och ger plats för andning och inkännande. Avslappning ger möjlighet för öppnande och läkande. Du får också aktivera kroppen för att skapa livgivande, närande flöde i ett kanske ansträngt system. En stor del av yoga utgörs av det mentala och det meditativa, sammanlänkat med det du gör med kroppen, och det är skönt fritt från prestation. Varmt välkommen som du är!

  • söndagar kl 19.00-20.30
  • 14 juli, 21 juli, 28 juli och 4 augusti 2019
  • pris 600 kr*
  • lärare: Karin Sandström

*för info om rabatt se Bra att veta