Känner du att livet rusar på i alldeles för hög takt? Har du problem med sömn, matsmältning, smärta, stress eller annat? Längtar du efter glädje djupt inifrån? Är det äntligen dags att ge dig själv förutsättningar för att må bra på alla nivåer, på ett långsiktigt och hållbart sätt?

Oavsett vad du kan eller inte kan göra med din fysiska kropp kan du ta del av kundaliniyogan och dess positiva effekter. Det finns inga krav eller måsten, bara möjligheter. Du börjar precis där du är och fortsätter i din egen takt med närvaro och medkänsla.

Under en grundkurs introduceras du i kundaliniyogans och meditationens grundläggande tekniker, som andning, kroppsliga övningar, fokus, mantra, energi mm. Vi jobbar med nervsystemet, körtelsystemet, inre organ och mycket mer för att få balans och flöde, och skapa livslust och energi.

All utrustning finns i studion. Det finns meditationskuddar, pallar och stolar för att underlätta sittande. Vi utgår mycket från sittande. Det enda du behöver är sköna kläder som inte sitter åt hårt runt mage och bröstkorg, och kanske en vattenflaska.

Missar du en klass kan du ta igen den i mån av plats på någon av de övriga veckokurserna under höstterminen.

Grundkurs onsdagar hösten 2020

Rehab torsdagar kl 15.00-16.20, ny start 3 september 2020

Jag har en kurs som heter Rehab som vänder sig till dig som är i ett lite skörare tillstånd än vad du brukar vara. Du behöver inga förkunskaper. Kursen är lite extra till dig som är stressad, utmattad eller har andra utmaningar i livet. Läs mer HÄR.

* = ordinarie pris. Det är 10% rabatt för dig som på heltid är sjukskriven, utförsäkrad, arbetssökande, pensionär eller studerande under 20 år. På Rehabkursen gäller även rabatten för dig som på sjukskriven på deltid. Ange typ av rabatt vid bokning.
För mer info, läs Bra att veta