Om YogaOasen

Vi på YogaOasen drivs av glädjen över att få ge människor upplevelsen av yoga och meditation. Vi vet att kundaliniyogans tekniker kan påverka människor på ett mycket positivt sätt och vi har själva många egna erfarenheter och en gedigen utbildning i bagaget.

Människor vittnar om att de sover bättre, blir mer avslappnade, gladare, får mer energi, känner sig starkare i sig själv, magen fungerar bättre, kreativiteten sprudlar, man får bättre balans på flera nivåer i sitt liv, ryggen värker mindre, man kan njuta mer eller så känns det på ett helt annat sätt som berikar och ger mervärde. 

Oavsett var du är på din livsresa ska du känna dig varmt välkommen till yogagemenskapen på YogaOasen. Finns det en nyfikenhet och längtan tycker vi att du ska boka dig på någon av våra kurser och utforska vad yoga och meditation kan ge dig. Det spelar ingen roll vad din kropp eller sinne har för förutsättningar och utmaningar, här får vi vara i ett safe space och låter yogan får ta sitt unika uttryck i var och en, inifrån och ut.

Varmt välkommen 

Jenni, Catarina, Mona & Karin

Mer om om lärarna

Catarina Laestadius

catarina.yogaoasenboden@gmail.com
tel: 070-572 62 47
älskar: breath walks, ögonglitter, möta soluppgången på yogamattan, utmanande kriyor och meditationer samt långa vilan.
The Kundalini Yoga International Teacher Training Level One Program (500 h) 2020-2021

Mona Andersson

mona.yogaoasenboden@gmail.com
tel: 070-5365479
älskar: mantrasång, pranayam, hjärtats yoga, det lilla och goda livet, natur, dans, skratt, resa i mig själv och i världen och att fota.
The Kundalini Yoga International Teacher Training Level One Program (500 h) 2019-2021

Karin Sandström

karin.yogaoasenboden@gmail.com
tel: 070-3709609
älskar: katt & ko, mirakelböjen, växtbaserad pranafylld mat, leenden och långa krångliga mantran
The Kundalini Yoga International Teacher Training Level 1 program (500 h) 2011-2013
Level 2: Vitalitet & Stress, Sinnet & Meditation, Medveten kommunikation
Sat Nam Rasayan Level 1
White Sound Gong Meditation (ettårig utbildning), Gong Polish 1 The Gongs Tone Colour (påbyggnad)
Yoga Therapy Training (alla 6 moduler)

Jenni Nilsson

jenni.yogaoasenboden@gmail.com
tel: 070-3260811
älskar: skratt, kramar, dans, veganmat, chai te, samtal om livet, kreativt skapande, havet, djur och natur samt mjuka dynamiska yogapass med mantrameditationer som ger mig en tidlös inre stillhet.
The Kundalini Yoga International Teacher Training Level 1 program (500 h) 2019-2021
The 21 Stages of Meditation – pågående utbildning

Hitta hit!

Fabriksgatan 6 är ett stort orangegult hus i nedre stadsdelen i Boden, där värnpliktiga mönstrade för länge sen. Ingång till YogaOasen sker från norra kortsidan via en lastkaj. När du gått in genom porten, ta till vänster i korridoren och ta två trappor ned. Här finner du entrédörren till den lokal som är YogaOasen och som vi samhyr med linedanceföreningen All Together Now. Det finns en hall att hänga av sig i, en toalett och ett kök. I den stora salen är golvet av parkett och väggarna är vita. All utrustning finns på plats.
Porten är upplåst 25 min innan klass och låses några minuter före utsatt starttid. Kom in och mys en stund innan din klass börjar.

Parkering längs med ena sidan av Fabriksgatan. P-skiva behövs inte.