När fysiska symtom staplas på varandra, när det känns blytungt, ont, ensamt, tomt, oroligt. När kroppsdelar lägger ner, när minnet sviker, när emotioner svallar (eller inte alls känns), när sömnen uteblir, när tankarna aldrig slutar snurra, när du varit duktig så länge och bitit ihop och sagt ja och kört på och du till slut inte vet hur det känns att slappna av på djupet. Då är det nära. Kanske är du redan där. Kanske har du varit sjukskriven ett tag? Utmattning och annan psykisk ohälsa ökar i samhället och vi behöver egna verktyg att förhålla oss till tidens press, vardagens utmaningar, våra egna tankar och känslor, bristen på ork förståelse etc etc.

Det finns många vägar tillbaka till ett enkelt varande med tid för att varva ner, reflektera och integrera. Verktyg för att leva livet mer närvarande, utan press, utan måsten, men kanske med en sårbarhet som kommer att finnas där länge. Yoga och meditation är en väg mot balans.

Rehab

Under Rehabkursen får du göra kundaliniyoga och meditationer för att skapa bättre förutsättningar för att bryta negativa tendenser, få en hållbarare vardag och helt enkelt må bättre. Andetaget och medveten rörelse samt vila är stabila pelare för att stärka och balansera din kropp, sinne och själ i ett lugnt och tryggt tempo. Mjukt gongspel förekommer ibland, helt säkert v 43 och 51.
Kursen vänder sig till dig som känner av negativ stress, är utmattad, som är lite skörare än normalt eller har andra utmaningar i livet. Inga förkunskaper krävs. Känn dig varmt välkommen.

Missar du ett kurstillfälle kan du ta igen det på någon av de andra veckokurserna (ej bokningsbart, det brukar alltid finnas plats).

* = ordinarie pris. Det är 10% rabatt för dig som på heltid är sjukskriven, arbetssökande, pensionär eller studerande under 20 år. På Rehabkursen gäller även rabatten för dig som på sjukskriven på deltid. Ange typ av rabatt vid bokning.