När fysiska symtom staplas på varandra, när det känns blytungt, ont, ensamt, tomt, oroligt. När kroppsdelar lägger ner, när minnet sviker, när emotioner svallar (eller inte alls känns), när sömnen uteblir, när tankarna aldrig slutar snurra, när du varit duktig så länge och bitit ihop och sagt ja och kört på och du till slut inte vet hur det känns att slappna av på djupet. Då är det nära. Kanske är du redan där. Kanske har du varit sjukskriven ett tag?

Det finns många vägar tillbaka till ett enkelt varande med tid för att varva ner, reflektera och integrera. Verktyg för att leva livet mer närvarande, utan press, utan måsten, men kanske med en sårbarhet för stress som kommer att finnas där länge. Yoga och meditation är en väg mot balans.

Från utmattning till balans - Ny kurs 3-17 juni

Det här är en kurs för dig som är utmattad, stressad och känner dig ur balans. En kurs för dig som behöver lära dig att slappna av och lugna ett överaktivt sinne. Det är dags att göra en positiv förändring och ta ut en ny riktning i ditt liv, mot hälsa, balans och det du värdesätter.

Kursen är upplevelsebaserad och du får prova olika nycklar som kan öppna dörren till bättre hälsa för just dig. Få en förståelse för varför du är där du är och hur stress påverkar alla delar i ditt liv. Det blir en härlig mix av särskilt utvald kundaliniyoga och meditation, avslappning till mjukt gongspel, mindfulness, visualisering, Self Compassion mm. Du vägleds varsamt och stort utrymme ges till aktiv vila.

Du möter två lärare med olika bakgrund och spetskompetens, men med samma önskan om att lyhört vägleda och lyfta.

Kursen ges i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Kursinfo:

  • 4 klasser: måndag den 3,10 och 17 juni samt onsdag den 12 juni 2019
  • kl 16.00-17.30
  • 1250 kr (1125 kr med rabatt*)
  • alla måndagar träffas vi på Yogabalans, Kvarngatan 3B i Boden
  • onsdagen den 12 juni träffas vi på KOM IN Meditation och Terapi Center, Kungsgatan 23 i Boden

I kursen ingår även:

  • skriftligt material från kursen så att du kan prova på egen hand hemma. Skickas med e-post.
  • 20% rabatt på en valfri yogakurs eller yogaevent med Karin på Yogabalans
  • 20% rabatt på ett meditationsabonnemang eller ett samtal med Andreea på KOM IN
  • Erbjudadena gäller på ordinarie pris, under 2019

Lärare:
Karin Sandström, int. certifierad kundaliniyogalärare och gongmeditationsspelare, grundare av Yogabalans. Har mångårig erfarenhet att leda yogaklasser, med lugn och värme.

Andreea Masec, leg psykolog, mindfulnessinstruktör och grundare av KOM IN Meditation och Terapi Center. Andreea är en genuin, glad och nyfiken kvinna som lär ut metoder, verktyg, övningar och förhållningssätt som är tänkta att hjälpa dig att bli den bästa möjliga varianten av dig själv.

*  10% rabatt för dig som på heltid är sjukskriven, pensionär, studerande, arbetssökande eller om du är utförsäkrad eller under 20 år. Läs mer på sidan Bra att veta, under rubriken Rabatt.