Yoga hemma - yogavideor

Vill du kunna yoga på egen hand och bli ledd? Få tillgång till 10 yogavideor och yoga hur ofta du vill under din abonnemangstid. Och snart är ytterligare två videor klara. En för dig som vill ta det riktigt varsamt (vila, andning, medveten rörelse) och en för dig som vill göra ett lite ösigare pass (för ett positivt humör, gladare, starkare, bra för kvinnors brösthälsa).

Du leds stadigt och tydligt genom de olika övningarna och meditationerna, det är bara att blunda och följa med. Stort utrymme för inkännande och närvaro ges. Både längre och kortare yogapass och meditationer (44 min – 1 h 18 min).

Ytterligare cirka 8-10 inspelade Zoomklasser från januari-mars 2021 läggs undan för undan till yogabiblioteket. Tema Mjuk & Lugn, De fem elementen, Immunförsvar & Vitalitet.

För dig som har grunderna i kundaliniyoga. Vill du ändå yoga hemma får du en kostnadsfri introduktion via skärm och som vanligt svarar jag jättegärna på frågor under hela abonnemangstiden. Lärare: Karin Sandström.

Via lösenordsskyddad sida når du yogavideorna. Videorna har hög kvalitet på bild, ljus och ljud. Zoominspelningarna håller såklart lite sämre kvalitet, men ljudet är bra.

Aktuella erbjudanden

1 maj - 31 augusti

yoga hela sommaren
600 kr (inkl 25% moms)
lärare: Karin Sandström