Bodens nya yogacenter heter YogaOasen

Jenni, Catarina, Mona & Karin driver YogaOasen tillsammans på Fabriksgatan 6 i Boden.

Höstens kurschema, start 11 oktober

Måndagar kl 17.15-18.45 Rötter & Vingar

Min upplevelse är att med en starkare, mjukare kropp följer ett öppnare och friare sinne! Med den här kursen vill jag erbjuda dig kundaliniyogans tekniker för att du ska få möjlighet att komma i full kontakt med din kropp, ditt andetag och din inneboende kraft. Vi behöver våra rötter för att stå stadigt och tryggt i vår vardag, men vi behöver också våra vingar för att vara nyfikna & kreativa, även när livet utmanar. De lite ösigare yogapassen bygger tillsammans med andningsövningar och meditationer styrka inifrån och ut. 

Pris 1500 kr (10 veckor)
Bokning och kontakt: catarina.yogaoasenboden@gmail.com, tel: 070-5726247

Måndagar kl 19.30-21.00 Med fokus på meditation

Vill du stärka ditt sinne och få ett skönare inre lugn? Att få sitta med dig själv på en plats där allting är stilla – i dig. En stillhet som du bär med dig in i vardagen ja i alltet och livet, ditt liv. I denna kurs kommer du att få träna dig på att sitta med livets ständiga utmaningar där allt får finnas men också lära dig mer om sinnets kvaliteter, de funktionella sinnena och hur dina tankar behandlas i ditt medvetande. Meditationerna kommer att dansa tillsammans med andningsövningar och sköna yogapass för att få fylla dig med ny livsenergi och släppa det som hindrar dig från att leva fullt ut.

Pris 1500 kr (10 veckor)
Bokning och kontakt: mona.yogaoasenboden@gmail.com, tel: 070-5365479

Onsdagar kl 17.15-18.45 Mjuka hjärtslag – FULLBOKAD

Vi bjuder in varsamhet, nyfikenhet och ett öppet hjärta. Yogamattan är en fristad att vara precis som man är. Med hjälp av kroppens olika sinnen övar vi närvaro och använder tekniker för att landa i kroppen, släppa stress och mjuka upp det som är stelt och trött. Du får utmanas lagom i stärkande och dynamiska övningar som steg för steg bygger immunförsvar, vitalitet och skapar balans i nervsystemet. I mina klasser är bland annat gongens vibrationer och kristallskålarnas toner närvarande.

Pris 1500 kr (10 veckor)
Kontakt: karin.yogaoasenboden@gmail.com, tel: 070-3709609

Onsdagar kl 19.30-21.00 Grunderna i kundaliniyoga & meditation – FULLBOKAD

En kurs för dig som vill utveckla de grundläggande teknikerna i kundaliniyoga och meditation. Kursen är en bra start för dig som är nybörjare och passar även utmärkt för dig som har haft ett uppehåll och vill komma igång igen. Du kommer att få göra olika andningsövningar, sköna yogapass som stärker dig inifrån och ut och meditationer som har fokus på andning och mantran. Dessa verktyg hjälper dig att släppa stress och slappna av, hitta ny energi och vitalitet samt stärka kroppen. Med en större närvaro och klarhet blir livet lättare att hantera.

Pris 1500 kr (10 veckor)
Kontakt: jenni.yogaoasenboden@gmail.com, tel: 070-3260811

Läs Bra att veta för mer information innan du bokar.