Kundaliniyogans tekniker - en introduktion

söndag den 24 oktober kl 17.30-18.45

Denna klass är för dig som är ny för kundaliniyoga, eller behöver få en repetition av grunderna.

OBSERVERA att du som går grundkursen på onsdagar med Jenni får denna information under kursens gång.

Du får prova på de första nycklarna steg för steg. Vi går igenom några olika positioner (asanas), handpositioner (mudras), andningstekniker (pranayama) och fokuspunkter (drishtis). Vi pratar om närvaro, vad mantra är och har för funktion, kanske har du någon fråga du önskar svar på.

Det är inte en vanlig yogaklass utan mer som ett berättande samtal.

Höstskön

lördag den 6 november kl 09.00-11.30

Möt årstidens mörker och kyla med värme, rörelse och ljus. Vi mjukar upp och skapar ett hälsosamt energiflöde, leker med stora och små rörelser för att odla närvaro och en känsla av frihet. Andningen får ge energi och värme. Du får göra en meditation som sägs ge dig fokus och ork att följa utvecklingen av de frön du sår. Känn dig som den skapare du är och se hur det reflekteras runt om dig.
Du får vila djupt och närande till gongens vibrationer.
För alla.

After Work

fredag den 19 november kl 16.00-18.30

Lämna jobbstress och livspusslande, tillåt dig en närande paus med en klass för total balans i kropp och sinne. Med en meditation för djup avslappning kan du sedan möta helgen med en skön, mjuk känsla.

One Two Free!

söndag den 28 november kl 09.00-11.30

Känner du att du behöver bryta mönster och skapa en positiv riktning i ditt liv? Och känna att du har styrkan att ta hand om och leda dig själv? I den här klassen får du odla kraften i tredje chakrat, släppa inre oro och tvivel och lyfta dig mot högre höjder. Du får göra en mantrameditation som sägs jobba med undermedvetna blockeringar, särskilt kring rädsla.
Gongen och andra instrument är med och fördjupar och förgyller yogastunden.

Joyful, Playful, Peace of Mind

söndag den 5 december kl 09.00-11.30

Vill du gå in i december med hjärtat först? Möta krav & ”att-göra-innan-jul-listor” med sans, värme, energi och livfullhet?
I vårt hjärtchakra möter kraft & livsglädje vår intuition och visdom, här smälter själen, kroppen och sinnet samman. Den här klassen bjuder dig att vårda ditt hjärtas intelligens, låta andetagen ge dig kraft & ditt leende ge glitter till din själ. Du får vårda förmågan till kärlek till dig själv och andra. Med en meditation som sägs verka som ett skydd för hjärtat & lugna sinnet kan du sedan stå i decembers strida ström av måsten och förväntningar utan att dras med.
Du får vila till klangskålars välgörande vibrationer.

Bokningsinformation

Du bokar din plats genom att e-posta till läraren. För ytterligare bokningsinformation LÄS HÄR.